Coaching

Dan (ineens) sta je op een kruispunt in je leven. Een moment in je leven dat je achterom kijkt, dat er keuzes gemaakt moeten worden. Periodes waarin je soms stuurloos in het leven staat. Waar sta je nu eigenlijk? Wat heb je tot nu bereikt van de dromen die je had als kind? Wat wil je (verder) nog bereiken? Wat zijn je dromen? En hoe kun je deze vervullen? Je hebt je leven prima voor elkaar, maar hoe kun je gelukkiger worden?
Hoe zorg je ervoor dat je minder geleefd wordt door alles wat ‘moet’?
Zou het niet fantastisch zijn als je je leven ten volle zou kunnen leven?

Deze periodes in je leven zijn meestal niet de meest rustige. Je voelt je wellicht niet in balans. Ervaart niet de harmonie die je wilt ervaren. Antwoorden op bovenstaande vragen zijn dan vaak niet allemaal positief. Toch kunnen ze juist dan activeren het nu anders te willen en te gaan doen. Weer in contact te willen komen met jezelf, met je passie. Meestal lukt het zelf inzicht in het proces te krijgen, soms zijn daar gesprekken met anderen voor nodig.

Met coaching (een veel omvattende term) help ik je te luisteren naar wat je nu écht wilt in je leven en in je werk. Hoe haal je meer uit jezelf én het leven (met minder energie). Samen gaan we op zoek naar jouw vragen. Wat jou drijft. Waar je naar toe wilt.
Daarbij help ik je als professionele vragensteller, als spiegel, dan weer als 'spel'begeleider. Door zelf bewust te worden van jouw kwaliteite, door weer in contact te komen met jouw gevoel, jouw onderbewuste, breng jij jezelf weer in je eigen kracht. Coachen is hard werken, maar mag (moet) zeker ook spelend zijn. Als de antwoorden gevonden zijn, inspireer en motiveer ik je bij de te nemen stappen in het nu en in de toekomst.

Ben jij ook toe aan inzichten, aan antwoorden? Neem contact met mij op!

Work Value | algemene voorwaarden | sitemap | webdesign by WebSmile