Wie ben ik...Gabrie Rietbergen

Mijn ontwikkelreis:

Mijn grootste ontwikkeling is wel mijn eigen zoektocht naar zingeving, antwoorden op vragen, wegen om tot mijn innerlijke ik te komen. Mijn zoektocht naar wezenlijk contact, met jezelf met anderen. In balans en harmonie in het NU.
Met veel plezier heb ik jaren in het vak van Human Resources gewerkt. Wel merkte ik dat ik tegen dezelfde blokkades aanliep en patronen zich herhaalde.
In 2007 ben ik Work Value gestart, als doel vrijheid in doen voor mijzelf, anderen helpen hun blokkades te herkennen en deze samen te onderzoeken en transformeren.
Die stap bracht mij op het volgend stuk van mijn ontwikkelreis. Nu, diverse opleidingen en cursussen op gebied van coaching, training, vitaliteit, intuïtie en NLP verder, heb ik mijn passie gevonden. Ons brein, het bewuste en onderbewuste.

Voorjaar 2010 kwam ik 'bij toeval' PMA tegen. PMA (Progressive Mental Alignment) gaf mij het “aha, het bestaat toch” gevoel. Het voelde als thuiskomen. Thuiskomen bij een methode, waarvan ik altijd had gedacht en gehoopt dat er zoiets bestond en zeker ook het thuiskomen bij mezelf.
Na het ervaren (als cliënt) van de werking van PMA, heb ik direct, zonder twijfel besloten de opleiding tot coach zelf te gaan volgen in Orlando, USA. Deze reis, met 10 dagen aaneengesloten lesdagen, is voor mij persoonlijk de meest bijzondere reis geweest ooit. Niet eerder ben ik zo uitgerust thuis gekomen van een buitenlandse reis.

Waarom doe ik wat ik doe?
Bewust kiezen voor wat je doet, met als leidraad je onderbewuste wat jou de antwoorden op jouw vragen geeft. Jou mogen begeleiden op de reis van jouw ontwikkeling, in jouw tempo, met jou onderbewuste als leidraad. Jij bepaalt waarheen, wanneer en tot hoever. Ik voel me vereerd met je mee te mogen reizen.
Waar ik blij van wordt? Als jouw reis jou de inzichten geeft in jouw blokkades, als jij die blokkades door het maken van de reis door je brein weet te transformeren. Als ik aan jou kan zien dat je meer energie krijgt, meer rust en balans ervaart, jij de controle over jouw leven terugpakt. Vertrouwen op je eigen onderbewuste, dat waar alle antwoorden te vinden zijn.

Ik geloof in Work Value, ik geloof in jou, ik geloof in mijzelf en ik geloof in PMA. Bijzonder vind ik het als ik met mijn kennis en ervaring mee mag met jouw ontwikkelreis. Gaan we samen op pad?

Mijn huidige reis is geweldig! En ik voel me vereerd dat ik met andere reizigers op pad mag.

Mijn persoonlijk motto:
"Wees bewust van onbewust”

Mijn meest gestelde vraag:
“Waarom heb je gekozen voor wat je hebt gekozen?”

Work Value | algemene voorwaarden | sitemap | webdesign by WebSmile