PMA

Graag breng ik een krachtige methode onder de aandacht, namelijk PMA (Progressive Mental Alignment). PMA is een techniek welke gebaseerd is op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van neurowetenschappelijk onderzoek en het volgt de taalregels van het brein.

PMA geeft inzicht in blokkades die we onwillekeurig voor onszelf opwerpen. We noemen die blokkades Bad Clusters. Bad Clusters zijn verkeerd opgeslagen ervaringen. Ze zorgen ervoor dat lichamelijke reacties die we in het verleden voelden bij een voor ons bedreigende ervaring, opnieuw opduiken.
Een Badcluster is altijd ontstaan op momenten van te grote druk of spanning, namelijk die momenten waarop mensen het gevoel hebben de controle te verliezen of doodsangst uitstaan.

Coachen met PMA ondersteunt bij het zichtbaar maken van verborgen onbewuste data (Bad Clusters) in ons brein. Deze methode stelt mensen in staat herhalende patronen werkelijk te doorbreken en te komen tot constructiever handelen in werk en privé. Het hebben van innerlijke (keuze-) vrijheid geeft mensen het gevoel meer speelruimte te hebben en te kunnen genieten.

Het opruimen van Badcluster-materiaal is het hoofddoel van een PMA-sessie waarna mensen voelen permanent meer vrijheid van handelen te hebben.
Het resultaat is inzicht in blokkades en de daarbij horende belemmerende overtuigingen, alsook waar(door) ze ontstaan zijn. Door deze te transformeren komt meer ruimte en energie vrij voor de dingen die je werkelijk wilt doen. Met meer plezier haal je betere resultaten. Door de ruimte en vrijheid die je ervaart ben je klaar om nieuw gedrag te ontwikkelen en nieuwe oplossingen te vinden.

Meer weten? Interesse voor een ervaringsessie? Neem contact met mij op.

Work Value | algemene voorwaarden | sitemap | webdesign by WebSmile