Work Value

Work Value is een Abilitator (helpt mogelijk maken, ondersteunt, begeleidt, facilitieert, adviseert, stelt professioneel vragen en geeft trainingen).

Work Value is in 2007 opgericht om voor tijdelijke oplossingen steun en expertise te bieden op HR functies. Tijdens en naast deze interim opdrachten heeft Work Value zich ontwikkeld in coaching en training.

Bindende factor en overeenkomst tussen expertise taken zijn begeleiding tijdens ontwikkeling en reis naar bewustwording. Voor zowel individu, team als organisatie. de werkwijze is erop gericht persoonlijke kwaliteiten te benutten, beperkingen te overwinnen en conflicten (intern en extern) te leren hanteren. Daarnaast het helpen bij het opzoeken van passende situaties en het bieden van steun bij de fase van herkenning van van situaties en momenten van bloei en kracht.

“Werk is van waarde voor de mens en de mens is van waarde voor de organisatie”.
Om het potentieel van waarde van mens en werk zo volledig mogelijk te kunnen benutten is mijns inziens bewustwording gewenst.

Een van de methodieken die hierbij gebruikt wordt is PMA (Progressive Mental Alignment). Het is een zeer krachtig instrument welke gebruik maakt van de taalregels van ons eigen brein om inzichten te geven in blokkades die we in het dagelijks leven ervaren.

Zie voor meer informatie over deze en andere werkwijzen het kopje Waarvoor.

Work Value | algemene voorwaarden | sitemap | webdesign by WebSmile